Sådan foregår mødet

Alle følelser er okay

Gruppen er en åben gruppe, hvor nye altid er velkomne. Til et almindeligt møde er der plads til 12 kvinder og det er først-til-mølle. 

Vi holder en tale-runde, hvor alle får taletid og fortæller om deres udfordringer. Tiden er din egen og du kan bruge den som du har lyst. Du kan bruge tiden på at få sat ord på nogle tanker eller du kan søge råd fra mig eller de andre i gruppen.

Oftest vil det være en kæmpe lettelse at komme ind i et rum, høre de andre fortælle og opdage at du bestemt ikke er alene! 

og der er ikke noget man ikke kan sige højt! Vi prøver at holde en pæn tone både når vi taler til hinanden, men også når vi taler om bonusbørn, bio-mødre, svigerfamilie osv. 

Bonusmorgruppen er ikke en brokke-klub. Alle har brug for at komme ud med nogle ting og det er der selvfølgelig plads til! Men ellers arbejder vi meget konstruktivt og målrettet på, at finde den bedste måde at navigere på, i den sammenbragte familie. 

Vi har nogle retningslinjer omkring tavshedspligt og respekt i gruppen, som jeg vil fortælle mere om til dit første møde - det er vigtigt for mig at du er tryg ved at komme og dele din tanker i min gruppe! 

Klik HER for at se hvornår næste møde er.

Bonusmorgruppe